Kollégium

Így búcsúztunk végzős kollégistáinktól. Az érettségihez, továbbtanuláshoz sok sikert kívánunk!

 

 

Sok éves csend után idén ismét hallatja hangját a KÖZGÁZ Kollégiuma-mert köszöni, amit kapott, mert örül annak, amije van, s mert büszke arra, amiket róla mondanak.

Kollégiumunkban 2017. szeptember 19-én délután tartottuk a hagyományosnak számító közgyűlésünket, melyet az aktívan tevékenykedő Diákönkormányzat hívott össze.

A Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiumában hétfőn délután tartották a hagyományos kollégiumi ballagást, ahol 22 végzős diák búcsúzott az intézmény falaitól, akik a Petőfi Sándor Gimnázium, a Pápai Szakképzési Centrum Acsá

A Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiumában hétfőn délután tartották a hagyományos kollégiumi ballagást, ahol 22 végzős diák búcsúzott az intézmény falaitól, akik a Petőfi Sándor Gimnázium, a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Szakképző Is

2017. április 11-én egész napos kollégiumi tanulmányi kiránduláson vehettünk részt (43 diák, 4 kísérő). Úti célunk idén Keszthely és környéke volt.

A Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma tisztelettel emlékezik iskolánk névadójára, Jókai Mórra, kinek nevét 50 évig viselte intézményünk. 2016 szeptemberétől ismét visszakapta a Jókai Mór nevet. A 9. évfolyamos kollégisták minden évben Jókai születésnapján megkoszorúzzák a pápai Jókai-házat.

A 2016/2017-es tanév félévi kollégiumi közgyűlését február 7-én, kedden tartottuk.

2016. december 14-én, szerdán ünnepeltük a karácsonyt kollégiumunkban.

Gratulálunk a szereplő diákoknak a színvonalas, igényes, megható karácsonyi műsorhoz, mellyel minden jelenlévő szívét megörvendeztették.

Az idei, 2016-2017-es tanév kollégiumi szecskaavatóját november 14-én, hétfőn tartottuk meg végzőseink vezetésével.

Elsőseink a kollégium nevelői és lakói előtt vettek részt vicces ügyességi feladatokon.

A szecskák felvonulása és bemutatkozása után Tóth Rebeka végzős kollégista konferálta fel az elsősök mindkét csapatát és kérte meg őket a betanított táncok bemutatására.

A két produkció viccesre sikerült!

Kezdetét vehette a feladatok lebonyolítása.

Oldalak

 

Csengetési rend