Kollégiumi közgyűlés 2017. február

A 2016/2017-es tanév félévi kollégiumi közgyűlését február 7-én, kedden tartottuk.

Elsőként Porkoláb Kíra, a kollégium DÖK elnöke megnyitotta a gyűlést, értékelte az első félév munkáját, a 9. évfolyamosok beilleszkedését kollégiumunk életébe, felsorolta a programjainkat, melyből mindenki válogathatott. Értékelte az első félév közösségi munkáját, elmondta pénzügyi helyzetünket. Kiemelte a rendezvényeink közül a vidámra sikerült szecskaavatót, melyen igen jól szórakoztunk mindannyian és a karácsonyi műsorunkat. Nagyon igényes műsort láthattunk diáktársainktól, melyet videofelvételen a Közgazdasági iskola tanárai is megnézhettek, ezzel emelve az ünnep hangulatát.

Selmeczi Krisztina tanulmányi felelősünk a tanulmányi átlagokat sorolta fel iskolánként, illetve az egész kollégium tanulmányi eredményét vázolta fel. Sajnos bukások is voltak az elmúlt félév során, de büszkélkedhetünk kitűnő és jeles tanulóval: Kovács Máté Levente kitűnő lett, Porkoláb Kíra pedig 4,8-es, jeles átlagot ért el. Ezúton gratulálunk nekik!

Mesterházy Martin, a fiúk képviselője beszélt az eseményekről és versenyekről, a fiúk teljesítményeiről.

Természetesen nevelőink sem maradhattak ki az értékelésből. Elmondták észrevételeiket, új döntéseket hoztak és a szabályok nagyobb betartását kérték tőlünk.

A 4,00-es átlag feletti tanulókat és a segítséget nyújtó vagy műsorban fellépő diákokat jutalmazták.

Nagyon tartalmas gyűléssel zártuk az első félévet.

 

Pápa, 2017. február 9.

Steierlein Kata

 

Csengetési rend