Kollégiumi élet 2015-2016. tanév 2. rész

Kedves Olvasó!

A kollégium lakóit novemberben és decemberben is sok program várta. A hónap elején az ünnepekre készülve, kézműves foglalkozás keretében karácsonyi dekorációkat készíthettünk. A foglalkozás remek hangulatban telt, közös karácsonyi zene hallgatásával.  A díszeket felhasználtuk a kollégiumi ajtók feldíszítéséhez, ezzel meghitt hangulatot teremtve.

Nagyon szeretjük a rejtvényfejtő versenyeket. Ezúttal keresztrejtvényt fejtettünk. A 3. helyért nagy küzdelem zajlott.:)

A kollégiumba is jött a Mikulás! Este mindenki kirakta a lábbelijét az ajtó elé. Reggelre a csizmánkban finom meglepetés csokoládét találtunk.

A hónap elején megrendezésre került a kilencedikesek felavatása, a szecskaavató.  A végzősök feladatokat állítottak össze a kilencedikesek számára.  A gólyák belépője az avatásra, hogy be kellett öltözni különféle jelmezekbe, illetve csoportokba rendeződve táncolniuk is kellett. Ezt követően vicces feladatokban vettek részt. Nagyon jól szórakoztunk.

Közeledi k a karácsony, így a kollégiumban karácsonyi műsorral készültek a tanulók.  A közös ünneplés meghitt hangulatban telt. A szereplők versekkel, köszöntőkkel, énekekkel készültek.  A karácsonyfa alá ajándékok kerültek. Az iskolánktól társasjátékokat, edényeket kaptunk.

Németh Noémi DÖK elnök személyes ajándékot készített minden kollégista lánynak karácsonyi meglepetésként. Ezúton köszönjük neki.

A meghitt karácsonyi délutánunkat az ünnepi vacsora követte.

Minden olvasónknak kellemes karácsonyi ünnepeket és sikeres új esztendőt kívánunk!

A képek ide kattintva takinthetők meg!

 

Porkoláb Kíra

Schönek Zsuzsanna

 

Pápa , 2015. december 16.

 

Csengetési rend