Szakmák éjszakája 2017 - élménybeszámoló

2017. április 21-én 18 órától ismét tárt kapukkal vártuk a kedves érdeklődőket a Szakmák éjszakája elnevezésű programunkon.

A programjaink mindhárom oktatott szakma játékos bemutatását célozta meg, így a táncos megnyitót követően a logisztika iránt érdeklődők szlalomoztak kézi raklapemelővel, megtekintették a szállítás során használt járműveket, betekintést kaptak egy raktári nyilvántartó rendszerbe, valamint a tachográf korongról hallgattak meg előadást. Az egységrakomány képzés lényegét saját rakomány készítésével tapasztalták meg a résztvevők, hiszen a sok üres dobozból kialakult egy megfelelő méretű rakomány azok számára, akik a legügyesebbek voltak.

A statisztika mindennapi megjelenéséről szóló játékos feladatokat csapatmunka keretén belül végezték el az érdeklődők, nagyszerű hangulatban.

Az irodai szakmán belül a gépírás rejtelmeibe kaptak rövid betekintést látogatóink, lehetőségük volt régi írógépek kipróbálására és játékos feladatokon keresztül megpróbálták a vakírást is. Egy rövid bemutatón keresztül bepillantást nyertek a hivatali protokoll rejtelmeibe, illetve az öltözködési szokásokról hallottak fontos információkat.

A programokon résztvevő látogatóink meglepetés hot-dogot fogyasztottak vacsorára!

Iskolánk folyosóján minden kedves résztvevő megtekinthette a diákjaink által készített szakmai logóinkat, amelyek szakmáink lényeges elemeit tükrözik, természetesen diákszemmel.

Az este zárásaként pénzkeresési illetve lottózási feladatok megoldásával búcsúztunk vendégeinktől, akiket szeretettel várunk vissza!

 

Csengetési rend