Rendezvények

Iskolánk az egész tanév során különböző tanítási időn kívüli szabadidős foglalkozásokat, programokat és rendezvényeket kínál a tanulók számára.

 

Gólyatábor (augusztus utolsó hete)

A tanév indulása előtt leendő kilencedikes tanulóink számára gólyatábort szervezünk, amelyek célja, hogy a tanulók játékos keretek között megismerhessék leendő iskolájukat, tanáraikat, osztályfőnökeiket és iskolatársaikat.

 

Tehetségkutató „Ki mit tud?”

A hagyományosan október végén megrendezett tehetségkutató versenyen irodalom, zene, képzőművészet és tánc kategóriában mérhetik össze tudásukat a jelentkezők, akik ezt követően az irodalmi színpad és az énekkar foglalkozásain fejleszthetik tovább készségeiket.

 

Szecskaavató

A 9. évfolyamos diákok játékos, vidám vetélkedőkön mérhetik össze problémamegoldó és színészi képességeiket, vidám jelenetekkel mutatják be az iskola életét. A nap folyamán „ünnepélyes” esküt tesznek.

 

Suli – Mikulás

December elején megnyílik a közgázos Mikulás-gyár, ahova mindenki eljuttathatja ajándékait és 6-án személyesen Mikulástól mindenki megkaphatja a várt vagy váratlan ajándékát.

 

Gólyabál

A gólyabál a Közgáz egyik legismertebb rendezvénye, amelyen megválasztják a kilencedik évfolyam szépségkirálynőjét.

 

Szalagavató

A szalagavató az érettségiző osztályok fontos eseménye, amely során az osztályfőnökök a szülők és hozzátartozók jelenlétében ünnepélyes keretek között feltűzik a végzősök szalagjait. Az est kiemelkedő eseménye a végzős osztályok közös keringője.

 

Valentin nap

A Közgáz angyalai gondoskodnak arról, mindenki megkapja Valentin-napi meglepetés ajándékát.

 

Diáknap

Május utolsó hetében tartjuk a hagyományos diáknapunkat. ahol az ismeretterjesztő előadások mellett az osztályok vidám vetélkedőkön, sportversenyeken mérhetik össze tudásukat.

 

Tanórán kívüli foglalkozások:

  • énekkar
  • diákszínpad
  • diákújság-szerkesztés
  • iskolarádió-szerkesztés
  • sportköri foglalkozások

 

 

Csengetési rend