A képzés időtartama: 2 tanév
A jelentkezés feltétele: tizedik évfolyam elvégzésével tanúsított iskolai végzettség
A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik
A szakképesítéssel legjellemzőbben betölthető munkakör, foglalkozás: pék
A szakképesítéssel rokon szakképesítések: édesipari termékgyártó, élelmiszeripari technikus, molnár, pék-cukrász
Rész-szakképesítések:
A képzés időtartama: 3 tanév
A jelentkezés feltétele: tizedik évfolyam elvégzésével tanúsított iskolai végzettség
A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik
A szakképesítéssel legjellemzőbben betölthető munkakör, foglalkozás: sütő-, tésztaipari munkás, pék
A szakképesítéssel rokon szakképesítések: édesipari termékgyártó, élelmiszeripari technikus, molnár, pék, cukrász
Rész-szakképesítések:
A képzés időtartama: 2 tanév
A jelentkezés feltétele: nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség
A képzés célja olyan szakemberek képzése, akik
A szakképesítéssel legjellemzőbben betölthető munkakör, foglalkozás: húsfeldolgozó (hentes, mészáros), hal- és baromfi-feldolgozó
A szakképesítéssel rokon szakképesítések: tartósítóipari termékgyártó, vágóállat-minősítő